Hoe schrijf ik mij in?

 • null

  Zoek uw community

  Kijk hier om te zien of er al communities in uw buurt actief zijn waarvan u lid kunt worden. Volg dan de instructies van de community op de lokale website. Waar dat nog niet kan, schrijft u dan in bij het overkoepelende Circuit Nederland. Volg hiervoor de stappen hieronder.
 • null

  Vul uw gegevens in

  Start de inschrijving door uw gegevens in te vullen via mijn.circuitnederland.nl. U ontvangt hierna een link om uw inschrijving te bevestigen. Geen email ontvangen? Kijk dan ook in uw spam folder.
 • null

  Betaal de inschrijfkosten

  Schrijf € 25,03 over op rekening NL78 TRIO 0784 9115 76 t.n.v. Stichting STRO o.v.v. “Inschrijving”. De 25 euro zijn de inschrijvingskosten, en de 3 cent helpt ons om de transactie te herkennen. Hierdoor kunnen wij uw identiteit controleren.
 • null

  Schaf @ndere euro's aan

  Als u nu al wat @nder geld op uw rekening wilt hebben om mee te kunnen handelen, kunt u een groter bedrag overmaken dan bij stap 3 vermeld. Let op: Vanwege de reglementen van de AFM mogen particulieren niet meer dan 150 termijneuro’s per keer kopen. Dus als u zich als particulier in plaats van als bedrijf inschrijft kunt u maximaal 25,03 + 150 = 175,03 euro overmaken. Het geld komt dan op uw Circuit-rekening.
  Voor bedrijven is er geen maximum.
 • null

  Aan de slag

  Nu kunt u de @ndere euro’s besteden bij andere leden, online, via de app (versies voor iPhone en Android beschikbaar in de betreffende app-stores), of binnenkort met de betaalpas. Houd wel in de gaten dat zolang er nog weinig deelnemers zijn, vraag en aanbod beperkt zijn tot een relatief kleine “onder ons” marktplaats.
  Schrijf je in